even geduld, de pagina wordt geladen...

Regio:

Utrecht

Ravotten, rust & regelmaat!

Monkey Moves BSO Utrecht

In een wereld waar schermtijd en elektrische stepjes het winnen van fietsen en buitenspelen, lijden steeds meer kinderen onder de nadelige effecten hiervan. Ze worden belemmerd in hun gezonde ontwikkeling. Het kost levensgeluk en zelfs levensjaren. Monkey Moves BSO Utrecht doorbreekt dit met plezier in bewegen van jongs af aan. We laten je het graag ervaren.

BSO Koningsweg (Utrecht)
Kleinschalige buitenschoolse opvang die het plezier in gezond bewegen in de natuur weer terugbrengt in de leefwereld van kinderen.
bsokoningsweg.utrecht@monkeymoves.nl
+31639612571

Monkey Moves - spelen, leren, groei

In onze droom zien wij een wereld voor ons waarin de overgrote meerderheid van kinderen weer beweegrijk opgroeit, waarmee ze zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen. Wij geloven dat de beste manier om dit te bereiken is door ons te committeren aan het geven van het goede voorbeeld en het delen van de mooiste inspiratie.

Veelzijdig bewegen

Plezier in beweging is het fundament voor algehele ontwikkeling.

Ravotten

Vrij zijn om te kiezen waar, wanneer en op welke manier je speelt, lekker vies mag worden en eigen risico’s mag nemen.

Rust

Na een drukke schooldag je evn terug kunnen trekken om alles te verwerken en te ontprikkelen.

Regelmaat

Regelmaat en structuur creëren rust. Rust is een belangrijke basis om te groeien en ontwikkelen.

Gezonde voeding

De beste voeding met echte voedingsstoffen biedt de juiste brandstof om te herstellen en te groeien en ontwikkelen.

Team Utrecht

Evy aan de Meulen
Evy zie je opfleuren als ze de bonte specht hoort tikken. Met deze sportieve outdoor dame, ben je gegarandeerd van de leukste avonturen in de natuur! Al een jaar lang zet Evy zich in op verschillende vlakken voor Monkey Moves. Met haar werkervaring als juf in het basisonderwijs, hielp ze o.a. de Monkey Moves School tak opzetten. Nu neemt ze de kinderen graag mee de natuur in en leert ze ieder kind luisteren naar zijn of haar eigen behoeften.
Glow Heesen
Glow is pedagogische medewerker op de BSO in Utrecht en houdt ook de sociale media bij van Monkey Moves Utrecht. Op de BSO vindt Glow het vooral belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en we er elke dag een feestje van maken! Dit doet ze zelf ook altijd bij haar eigen voetbaltrainingen bij VV de Meern; waar ze al heel erg lang voetbalt en heel veel plezier en energie uithaalt!
Menu