even geduld, de pagina wordt geladen...

Regio:

Utrecht

BSO Johannes

Utrecht

Eufraatdreef 3

Wij zijn blij om te mogen vertellen dat BSO Johannes vanaf 26 augustus open gaat!

We hebben in eerste instantie alleen een samenwerking met de Johannesschool, daar halen we de kinderen na schooltijd op.

Wie zijn wij?

Wij, Monkey Moves, zijn een organisatie die zich al ruim 6 jaar bezig houdt met het plezier in bewegen met kinderen van 1,5 tot 12 jaar. Met een unieke benadering en speelse aanpak inspireren wij kinderen om plezier te beleven aan bewegen, dit terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen. We zijn een sociale onderneming die als doel heeft om impact te maken. Dat doen we door zo veel mogelijk kinderen in beweging te brengen met onze wetenschappelijk onderbouwde programma’s. We geven lessen aan ouder en kinderen, workshops op kinderdagverblijven en scholen. We mogen nu met trots zeggen dat we onze missie uitbreiden door het openen van een bijzondere Buitenschoolse Opvang (BSO) met een focus op veelzijdig bewegen, FUN, rust en avontuur met de natuur.

Monkey Moves BSO Johannes is een kleinschalige buitenschoolse opvang die het plezier in gezond bewegen in de natuur weer terugbrengt in de leefwereld van kinderen.Op deze locatie gaan we altijd naar buiten om de natuur van dichtbij mee te maken. Risicovol spelen en lekker vies worden is meer norm dan uitzondering.

Wij creëren een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen volledig zichzelf kunnen zijn. Na een drukke en vaak overprikkelende schooldag bieden wij een plek waar ze kunnen ontspannen en weer tot rust kunnen komen.

Bij ons staat gezondheid hoog in het vaandel. We streven naar een evenwichtige levensstijl waarin kinderen kunnen genieten van activiteiten in hun vrije tijd, voldoende beweging krijgen en zich kunnen terugtrekken wanneer ze daar behoefte aan hebben. Daarnaast streven we naar zo veel mogelijk biologisch en natuurlijk eten, waardoor we een gezonde voedingsomgeving creëren.
Kortom, wij bieden een ideale balans waar kinderen hun eigen interesses kunnen volgen, lekker kunnen bewegen en kunnen genieten van de omgeving en van elkaar.

We zijn met een sterk team gestart om deze mooie plek een betekenis te geven en zijn klaar om elk kind met open armen te ontvangen!

Wees welkom, we zien je graag!

Wat maakt onze BSO uniek?

 • Hele jaar door buiten zijn (ongeacht de seizoenen)
 • Oog voor de natuur
 • We voelen ons goed van binnen: leren onze emoties kennen en goed voor onszelf te zorgen als we ons wat minder voelen
 • Veel (sport)activiteiten met variatie in 12 verschillende sporten en meer!
 • Zoveel mogelijk biologisch eten
 • Veilig en gelukkig voelen
 • Sociale organisatie die impact wil maken

En ontdek op onze mooie locatie...

 • Een leuk voetbalveldje met boarding op het schoolplein
 • Een fietsbaan op het schoolplein
 • Mooie, groene hagen die voor schaduw zorgen op het schoolplein
 • Ruime aula met keuken en een podium voor toneelstukjes

Aanmelding en plaatsing

BSO Johannes

Vul het onderstaande formulier in voor plaatsing mogelijkheden.

Onze BSO is gevestigd op de Eufraatdreef 3 (3564XD) te Utrecht. Een mooie BSO met veel ruimte om te sporten!

Benieuwd naar onze tarieven?

Een belletje om ons te leren kennen of gesprekje met wat meer informatie is altijd mogelijk!

+31615967120

48 weken pakket

11.13
per uur (bruto)

Opvang op de contractdag(en) na schooltijd en voor 8 vakantieweken

52 weken pakket

10.15
per uur (bruto)

De opvang is het hele jaar geregeld: opvang op de contractdagen na schooltijd en schoolvakanties. Studiedag op een contract dag? Ook dan reserveren we een plekje voor de hele dag voor jou!

Team Eufraatdreef

Ons team bestaat uit ervaren pedagogisch medewerkers met een hart voor sport! Ze hebben allemaal de interne Monkey Moves opleiding gevolgd naast hun eigen opleiding. Jullie zullen o.a. kennis maken met:

Glow Heesen
Glow is pedagogische medewerker op de BSO in Utrecht en houdt ook de sociale media bij van Monkey Moves Utrecht. Op de BSO vindt Glow het vooral belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en we er elke dag een feestje van maken! Dit doet ze zelf ook altijd bij haar eigen voetbaltrainingen bij VV de Meern; waar ze al heel erg lang voetbalt en heel veel plezier en energie uithaalt!

Contactgegevens

Bezoekadres: Eufraatdreef 3 3564XD Utrecht
E-mailadres: bsojohannes@monkeymovesbso.com
Telefoonnummer: +31615967120

Monkey Moves is een social-franchiseorganisatie door heel Nederland. Benieuwd wat we allemaal doen?
Neem dan een kijkje op onze algemene website.

Menu